„Nu e momentul oportun”

Au trecut 200 de ani de atunci. Acum trăim în două state. 13 mai 2012 este zi de doliu în Chișinău. Azi, în PMAN, va avea loc un marș al unirii. Cei din Acțiunea 2012 sunt optimiști: 2012 este anul unirii românilor din Republica Moldova și România. Înțeleg că este vorba de o unire spirituală, culturală și, poate, economică, nu și politică. De 20 de ani tot auzim că „nu e momentul oportun” să se vorbească serios despre unire, darămite să se facă. Acest cuvânt „strașnic”, unire, îi deranjează pe mulți oportuniști de la noi. Avem la conducere prea mulți „pragmatici” și „patrioți” pentru a rezolva o problemă istorică a românilor. „Patrioții” ne tot spun că „nu e momentul oportun”. Până va veni „momentul oportun”, stepaniucii, pascarii, garbuzii, nazarii, dubrovschii și gurăii vor face spumă la gură de atâta „dragoste” de stat plătită.

4 gânduri despre “„Nu e momentul oportun”

  1. Ar fi interesante niște investigații asupra așa zișilor patrioți cu detalii despre originea finanțărilor, afilierilor etc. Binevenit articol

    Apreciază

    1. „Patrioții”, la rândul lor, vor scrie despre cine finanțează grupurile de oameni care pledează pentru unirea Basarabiei cu România, care, de fapt, sunt adevărații patrioți ai acestui pământ.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s