Liber de „telenovelele politice”

Străinii cred că Moldova e maladeț, o „poveste de succes”. A naibii constatare. De parcă ne-ar privi din afara eprubetei, ca pe niște ființe monocelulare. Să vină stimabilii în teren, să respire aer din atmosfera noastră, să urmărească la televizor cea mai tare telenovelă moldovenească, în care protagoniști eterni sunt cei patru „împărați” de partide: Vor., Fil., Lup. și Ghim. Pe mine, unul, m-au săturat aceștia. Până mai ieri alergam repede în fața ecranelor, nu cumva să pierd vreo emisiune de dezbateri politice, mai degrabă telenovele politice, în care se adunau vreo trei-patru inși deștepți și discutau ce prostie a mai spus cutare sau cutare grangur. De mai multă vreme, din fericire, acest gen de emisiuni nu-mi ocupă cel mai prețios timp. Le urmăresc din când în când, mai mult dintr-un vechi nărav, din obișnuință. Acum, că știu cât de nocive sunt „telenovelele politice” moldov’nești, tre’ să văd cum îmi rearanjez timpul meu personal, doar am câteva rafturi de cărți necitite. Și încă atâtea altele de făcut!

Un gând despre “Liber de „telenovelele politice”

 1. Salutare,

  marfa blogul tau, as dori sa-l introduc in lista mea de link exchange. Facand schimb de linkuri, ne putem creste traficul si implicit page rankul Google.
  Daca si dvs. doriti sa introduceti linkuri catre siturile mele in pagina dvs, v-as fi recunoscator.
  Puteti opta pentru o introducere directa a unui link catre unul dintre siturile mele sau prin introducerea in situl dvs. a unui gadget creat de mine.
  Pe http://wikitools.ro puteti gasi o multime de aplicatii pe care le puteti importa in blogul dvs: generator de cod qr pentru pagina curenta a blogului dvs; verificator al autenticitatii seriei euro, verificare cod iban, isbn, ean 13, etc; geo ip – afla unde este localizata o adresa de ip; o aplicatie de editare grafica online; codul de culori pentru componente electronice; si multe altele.
  Totodata, situl http://wik.ro va ofera posibilitatea sa inregistrati o adresa URL lunga care sa poata fi accesibila printr-o adresa scurta sau sa va reati un catalog de poze online, accesibil doar printr-o adresa scurta, totul in cat mai putini pasi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s