Iată „criminalii” evenimentelor din 7 aprilie 2009…

Iată „criminalii” evenimentelor din 7 aprilie 2009 nu au fost „identificaţi” nici până în ziua de astăzi, când, foarte nervos şi cu emoţii mari, se vorbeşte despre un posibil mariaj între PCRM şi PLDM. Ce mare evlavios trebuie să fii ca să-l poţi ierta pe cineva care a ţinut să pună la cale o „lovitură de stat”, făcând abstracţie de interesele cetăţenilor, care nu au mai aflat nimic bun şi credibil de la „negociatorii” cu „prinţipii şi valori”!

Dar poate că „tentativa de lovitură de stat” din 7 aprilie 2009 a fost pusă la cale de extratereştri? Dacă-i aşa, atunci mister Plahotniuc-inoplaniteanul trebuie să ştie cum stau cu adevărat lucrurile în Moldova, Republic offf…

Un gând despre “Iată „criminalii” evenimentelor din 7 aprilie 2009…

  1. De ce si nu? Lupu, stiind parerea lui Voronin despre dinsul si faptul ca el nu va mai avea posibilitate sa stea in fotoliul spicherului, sa adresat la ”valorile si principiile” lui Plahotniuc, sa puna tara la cale incepind cu 7 aprilie 2009. Atunci ne reusind, folosind alte ”principii si valori” prelungesc si astazi sa puna aceias tara la cale. Pina ce le merge!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s