Cititorul fără CAP(ăt)

O fotografie publicată azi de HotNews.md cu titlul „Cititorul fără CAP(ăt)” m-a făcut şi mai sceptic în privinţa schimbării pe care cetăţenii Republicii Moldova şi-o doresc de când e acest stat. Pus deasupra fotografiei, titlul pare cu mult mai sugestiv decât la prima vedere. Vezi, în continuare, ce scrie autorul anonim…

„Dedic această fotografie celor care au crezut şi mai cred în braşoavele celor care se bat pentru putere. Până în 2005 am avut mare nădejde în puterea de schimbare a PCRM şi am votat pentru promisiunile de atunci ale lui Voronin, pentru că cei care au condus ţara până în 2001 şi-au bătut joc de noi”, scrie, revoltat, un vizitator HotNews.md.

„Din 2001 până acum au mai trecut 10 ani, dar promisiunile lor au rămas în gazete, iar naivii ca mine au rămas proşti. Acum, de vreo doi ani, cei care ne conduc (i-am votat de trei ori şi pe aceştia) şi cei care au nimerit în opoziţie se bat pentru putere. Cică iar vom avea alegeri anticipate. Eu nu-i mai votez. Dar voi?”, mai scrie autorul pozei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s