Şofer iresponsabil şi grosolan pe ruta Soroca-Bălţi

Şofer iresponsabil. Aceasta este sintagma cheie pe care am reţinut-o din scrisoarea unui cititor HotNews.md, care ne-a expediat la redacţie un filmuleţ comentat. Este vorba despre un şofer de autobuz de pe ruta Bălţi-Soroca, Soroca-Bălţi care sfidează atât regulile de circulaţie, cât şi codul bunelor maniere. Să vedem, mai jos, comentariul şi filmuleţul montat de cititorul nostru…


Un şofer extrem de iresponsabil şi porcos pe ruta Bălţi-Soroca, Soroca-Bălţi. S-a întâmplat pe 14 august 2010, într-o sâmbătă. Mojicul rusofon care conducea autobuzul „Mercedes” a dat dovadă că îşi iubea prea tare maşina ca să se mai gândească la pasagerii săi – oameni, nu dobitoace…

Pe lângă faptul că s-a răstit grosolan la o femeie în etate, căreia i-a interzis, pe o caniculă insuportabilă, să mănânce îngheţată în autobuzul său parcat pe o pistă din autogara din Floreşti, mojicul rusofon a ascultat muzică rusească deranjantă tot drumul, a vorbit la telefonul mobil în timp ce conducea pe un drum plin de gropi, a la Moldova (imaginile video „tremurânde” sunt o dovadă), şi şi-a tratat pasagerii autoritar şi foarte bolnăvicios… HotNews.md


Vezi şi…

Muzică populară şi voie bună într-un autobuz din provincie

„Am venit la Bălţi cu viteza luminii!”

Ce mişcă pe teritoriul autogărilor moldoveneşti

Cum călătoresc moldovenii în transportul public

Bălţi-Iliciovca, Moldova-Italia

10 gânduri despre “Şofer iresponsabil şi grosolan pe ruta Soroca-Bălţi

 1. Foarte bună mărturia, bravo călătorului activ, implicat! Acum să vedem dacă se autosesizează administraţia, dacă va păţi ceva mojicul. Şi, dacă nu, va trebui impusă o decizie, poate chiar în judecată, că nu se mai poate de tolerat!

  Apreciază

  1. Ar fi bine dacă şoferul-mojic s-ar vedea măcar pe Internet şi ar trage singur concluziile de rigoare. Puţin probabil ca vreo administraţie să se autosesizeze. Mioarele noastre înghit şi se lasă călcate în picioare.

   Apreciază

   1. eu nam vazut grosolonia soferului! prin faptul ca era foarte cald in mijlocul de transport, e si normal anotimpul inca era cald…si daca pasagerii se topeau de caldura…atunci de ce nu au rugat soferul sa deschida vreun geam…si se poate de inteles si soferul… chiar daca a raspuns cuiva cu un ton mai ridicat asta nu inseamna cai grosolan…el e unul dar pasageri sunt mult mai multi…fiecare cu nervii lui…si nu este el primul care vb la telefonul mobil…fiecare al doilea sofer vb la telefon…chiar si d-voastra nati vb niciodata la telefon, in timp ce conduceati?! nu prea cred!!! si prin faptul ca el isi iubeste mijlocul sau de transport nui nimik deosebit, deoarece toate cheltuielile ce tin de reparatia mijlocului de transport le suporta doar el singur, si nu autoritatile. da si poate el a vb ceva mai urit dar in video asta nu se vede.

    Apreciază

 2. N-au site? Trimite-le pe e-mail-urile firmei link-ul articolului. Trimite link-ul si politiei rutiere si autoritatii pentru protectia consumatorului, ori cum i-o zice la voi.

  Apreciază

 3. batrina cred ca ar trebui sa stie bunele maniere. IN AUTOBUS NU SE MANINCA nici macar inghetata. daca muzica te deranja, puteai sa-l atentionezi TU politicos pe sofer, nu s-o faci pe paparazzi in stil de bulevard si necioplit, filmind pe ascunse. Cred ca e un filmulet de prost gust si irelevant. Rusine.

  Apreciază

  1. Bombonica, alias indi81, alias Iraida,
   Asemenea şoferi iresponsabili merită să fie filmaţi şi arătaţi lumii întregi. Nu o fac pe paparazzi, pentru că nu sunt eu (sau altul) primul care filmează aşa ceva. Pe http://www.curaj.tv ai să vezi zeci şi sute de astfel de incidente. Dacă şoferului i se făceau observaţiile de care vorbeşti, nimeni nu mai ştia de porcăriile lui. Aveau să se stingă, ca la moldoveni. Las’ cî-i ghini…

   E clar, poate că în Bratislava şoferii sunt mai educaţi şi nu suferiţi din cauza lor. 😉

   Apreciază

 4. Eu am avut un caz similar (adica de mai multe ori cu aceeasi persoana) cu un sofer din Chisinau de pe ruta 184! Am stat si am trimis mail-uri pe la diferite organizatii si institutii de stat jumate de zi, nu numai in presa!
  Rezultatul a venit de la Departamentul Standartizari, Metrologie si Drepturile Consumatorului (cam asa ceva) de la Ministerul Finantelor. Ei au sesizat Primaria, MAIul si Ministerul Transporturilor (carora eu la fel le trimisesem mail-uri), apoi mi-au trimis copiile la sesizari, peste 1 saptamana procesul verbal de la Primarie si MAI unde acel sofer a fost mustrat aspru.
  Dupa asta nu l-am vazut de cateva saptamani pe acel sofer, credeam ca l-au dat afara din cauza mea.. insa a reaparut tovarasul .. si era atyt de amabil, de inimaginabil pana a scrie plangere.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s