Pe cine lustruieşte „mardeiaşul” Constantin Tănase?

„Suntem o ţară de tipi schimbători şi foarte alunecoşi, în care nu te poţi încrede niciodată”, scrie bloggerul Alexandru Cozer, care îi acordă o atenţie sporită directorului şi editorialistului de la „unicul cotidian naţional” „Timpul de dimineaţă”, Constantin Tănase, acum „şef pe hârtie” şi „mardeiaş” în mâinile controversatului om de afaceri Vlad Plahotniuc, „cel care diriguieşte cam tot în această ţară”, dă de înţeles bloggerul.

În articolul său, Cozer deplânge „schimbarea” de la „Timpul de dimineaţă”, iar despre directorul acestuia, Constantin Tănase, scrie că „a trecut în această perioadă prin schimbări chiar mai acute decât un adolescent aflat în perioada pubertăţii”. „Cum îl mai glorifica şi zeifica el pe Filat şi PLDM-ul până acum câteva luni, în timp ce cu Ghimpu, Chirtoacă şi Lupu dădea de pământ; şi cum s-a schimbat situaţia acum”, scrie bloggerul în articolul „S-a schimbat Timpul„.În continuare, urmează câteva fragmente din articolul publicat de bloggerul Alexandru Cozer…

„Ce s-a schimbat din februarie 2010 până în iulie 2010? Aproape nimic în ţară, dar enorm de multe la „Timpul”. Au apărut cu un site nou, apoi şi cu sponsori noi, ca, în final, cu un nou proprietar”.

„Vă mai amintiţi pe paginile cărei publicaţii apăruseră celebrele investigaţii la adresa omului de afaceri Vladimir Plahotniuc, în care acesta era acuzat de toate relele din ţară? Timpul! Vă mai amintiţi unde a apărut public acelaşi Plahotniuc? Prime şi Timpul! Şi încă ce apariţie pe scena publică şi-a făcut miliardarul care locuieşte într-o ţară în care 80% din populaţie moare de foame. La televiziunea de buzunar îl prezentaseră ca pe Mesia, Bill Gates şi Einstein all in one, iar la gazeta lui de buzunar, imaginea nu a fost foarte diferită”.

„Mai vreau, şi sper, ca lumea să-şi dea seama că pericolul alegerilor din toamnă este chiar mai mare decât al celor din aprilie 2009. Aici chiar va fi o luptă decisivă pentru viitorul ţării. Deoarece se va lupta o mafie extrem de bine organizată contra unor oameni care pot cu adevărat să continue ceea ce începe, foarte greu, să se clădească”. HotNews.md

5 gânduri despre “Pe cine lustruieşte „mardeiaşul” Constantin Tănase?

  1. Este trist cum se vând oamenii pentru bani. Nu m-am asteptat la o asa atitudine din partea lui Tanase senior. Nu stiu de ce, dar parca nu as crede ca acesta a facut toate astea fara sa se consulte cu fiul, care e membru PLDM si care se poate sa faca jocuri murdare din interior. Sper sa ma insel in astfel de afirmatii.
    Si am scris si eu un articol recent despre Timpul http://blogulluivalentyn.blogspot.com/2010/07/timpul-care-nu-ajunge-niciodata-la-timp.html si culmea, in loc sa prezinte niste scuze, sa faca ceva ca situatia sa nu se mai repete, cei de la timpul mi-au blocat accesul si nu mai pot posta mesaje la articolele in varianta online.

    Apreciază

  2. spre marele regret nu numai al meu, dar intregii populatii a RM, la moment avem perioada capitalismului salbatec. Este o copilarie sa cerem onestitate de la multi oameni de afaceri ce au #reusit# sau de la actualii politicieni. Lupu-i comersant politic, nimic mai mult! Nu-l intereseaza patriotismul, nu are nimic valoros national, mai mult chiar, este strain nazuintelor majoritatii. Treuca si numai TREUCA! Cit priveste declaratiile facute referitor la grupul Ilascu – dovedeste cu lux de amanunte cele spuse mai sus.Vigilenta si insistenta in lupta inegala cu acest capitalism salbatec si mafiot. Politicienii sunt interactivi cu hotii cei mari, conlucreaza cu ei, sunt finansati de ei, nu pot fi independenti….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s