„Orange”, clienţii tăi anticomunişti se plâng

Creatorul grupului „Cerem companiei ORANGE mărirea nr. de mesaje trimise de pe web de la 5 la 20” pe Facebook, Andrei Fornea, îşi exprimă, pe blogul său, nemulţumirea faţă de operatorul de telefonie mobilă „Orange”, care, în timpul confruntării electorale din 29 iulie 2009, a redus numărul de SMS-uri de la 20 la 5, expediate gratuit de pe Orange.md.

„La alegerile din 29 iulie 2009, tinerii anticomunişti au demarat o serie de acţiuni menite să trezească conştiinţa fiecărui cetăţean, indiferent de soarta acestei ţări. Deci, pe lângă acţiunea leul anticomunist, a mai apărut o altă idee ingenioasă – SMS-ul anticomunist. Conform calculelor iniţiatorilor, în circa o lună au fost expediate 90 de mii de SMS-uri de pe site-urile oficiale ale celor 3 operatori de telefonie mobilă din Republica Moldova. Cei mai nemulţumiţi s-au dovedit a fi clienţii „Orange” care s-au plâns în repetate rânduri că sunt deranjaţi de aceste mesaje. În articolul Orange răspunde tinerilor anticomunişti, scris anul trecut, la o zi după modificările apărute, am primit şi răspunsul. Deci, în plină confruntare electorală, aceştia au limitat de la 20 la 5 numărul de mesaje care pot fi expediate de pe web şi au introdus un cod antispam încâlcit, stopând astfel acţiunea lansată de tineri, care a luat o amploare de invidiat”, scrie bloggerul Andrei Fornea.

Cei peste 700 de membri ai grupului „Cerem companiei ORANGE mărirea nr. de mesaje trimise de pe web de la 5 la 20” consideră că, dacă „Orange” le oferă gratuit posiblititatea de a expedia de pe site-ul său mesaje scurte, atunci acest serviciu să fie fără impedimente. Facebookerii cer majorarea de la 5 la 20 a numărului de mesaje care pot fi trimise de pe Orange Text şi înlăturarea codului antispam existent sau înlocuirea acestuia cu unul mai lizibil.

„În cel mai rău caz, măcar să cerem companiei „Orange” să modifice modalitatea de creare a codului antispam. Minimum, ar trebui să scoata din coduri litera „o” şi cifra „0”. La fel, combinaţiile de litere greu lizibile, cum ar fi „ri”, care se încurcă des pe codurile lor cu litera „n”. Nu trebuie să ne stricăm ochii pentru a trimite un simplu SMS”, scrie pe Facebook unul dintre membrii grupului. HN

4 gânduri despre “„Orange”, clienţii tăi anticomunişti se plâng

  1. da da, da cel mai bine ar fi ca sa te poti inregistra pe site si fiecare user sa poate trimite cate 20 mesaje, ca daca toti baietii din camin trimit cite un sms, mie nu-mi ramane nici unul…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s