Pasărea

PasareaToropită de zăpuşeala de azi, o pasăre ciudată parcă se roagă să-i cadă în cioc măcar un strop de ploaie. Mai aproape de 3-4 metri nimeni nu se poate apropia de această creatură: imediat, deşi îşi desface aripile cu mare greu, găseşte puteri pentru a se îndepărta. Zboară 5-7 metri şi, istovită, pasărea îşi găseşte un loc potrivit pentru a-şi mai trage aerul.

Pasarea (1)
Pasarea (2)
Pasarea (3)

5 gânduri despre “Pasărea

  1. Oioioiiii, asta-i pasără dă la Cernobâl. Macar de ave’ și ghiorele așe mari ca ciocu’. Dapăi șî tu Ionine dragă, ai chinuită pasăre’ ‘ce’a… ‘n loc să hi-i dată apă, tu o fugăre’i! Apăi n-ai văz’tă că abie mișca săraca? Fă binie dragă și mai zvârlă-ți uăchii-n Animal Planet. 😀 Mai șâteștie dă iubâria față dă năcuvântătorie fratie! Nu mai fugărî așie bietele arătări cu pănie ce dau de ortu’ popii de cât dă-nsetatie îs! 😀 M[? Ore no hi șăva șă ținie de paranormal?? Potie numa’ tu și aparatu’ tău o văz’t minunia aia de arătanie. 😀 Oi vorovi cu Pătruț ăsta dă la Babeș Bolyai, șă are catedră cu de ale’, cu paranormale. 😀 Să-l sun? 😀

    Frumos materialul Ion frate! Pe bune, mi-a plăcut! >:D< Chiar acum îl postez pe facebook!

    Apreciază

  2. După zăpuşeala insuportabilă de azi şi de ieri, cerul ne-a stropit de-a binelea cu o ploaie torenţială care a mai răcorit atmosfera. Acum, seara, după ce ploaia a mai contenit, este o linişte totală, iar peste tot numai OZON!!!… S-au mai închis la culoare frunzele copacilor şi iarba… Natura a renăscut!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s