Jurassic Park moldovenesc: Comuniştii contra… dictaturii

Protest Comunist

La Bălţi, în prima jumătate a zilei, comuniştii au protestat împotriva guvernării liberale. Printre cei aproximativ 3000 de protestatari au fost ex-premierul Zinaida Greceanîi şi deputatul Iurie Muntean.

Protestul comuniştilor a durat circa 3 ore, timp în care circulaţia rutieră pe strada Ştefan cel Mare, segmentul din centrul oraşului Bălţi, a fost blocată. Protestatarii au scandat lozinci împotriva guvernării liberale. Potrivit comuniştilor care au ţinut discursuri, oponenţii lor politici sunt duşmanii Republicii Moldova. „Moldova!”, „Victorie!”, „Jos liberalii!”, „Jos Ghimpu şi Filat!” au fost unele dintre cele mai auzite scandări ale comuniştilor.

Deşi Parlamentul actual nu a decis când vor avea loc (dacă vor avea loc) alegerile anticipate, comuniştii desfăşoară, în mai multe localităţi mari din Republica Moldova, ample acţiuni de natură electorală.

Muntean, inspirat de „aroma dulce şi tandră de femeie”

Oraşul Bălţi este „mândru şi scump”, „un oraş al armoniei, unde mirosul, aroma dulce şi tandră de femeie este complimentată foarte armonios de un spirit puternic şi tare de bărbat, bărbat liber şi suveran”. Declaraţia aparţine secretarului executiv al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), Iurie Muntean, care, umăr la umăr cu tovarăşii de partid, a protestat astăzi, la Bălţi, în prima jumătate a zilei, contra „terorii” şi „dictaturii” liberalilor aflaţi la guvernare.

Protest Comunist (1)
Tovarăşul Iurie Muntean este, potrivit Timpul.md, un fost unionist care a dansat în SUA, la Atlanta, „Hora Unirii”.

Comuniştii strigă: Alianţa la gunoi, vrem să răsuflăm şi noi!

Protestul de azi al comuniştilor, care (l-)au deFILAT astăzi la Bălţi, este mai mult decât o simplă dorinţă a acestora de a debarca Alianţa pentru Integrare Europeană (AIE) de la guvernare. Comuniştii, din câte am văzut, îi consideră duşmani ai Republicii Moldova pe toţi cei care nu sunt cu/ca ei. După mai bine de 8 ani la guvernare, comuniştii au înţeles abia acum că Republica Moldova este un model de stat falimentar şi că trebuie să ieşim, odată şi pentru totdeauna, din sărăcia şi mizeria în care orbecăim de două decenii.

Protest Comunist (4)
Protest Comunist (3)
Protest Comunist (2)
Protest Comunist (5)
Protest Comunist (6)
Protest Comunist (7)
Protest Comunist (8)
Protest Comunist (9)
Protest Comunist (10)
Protest Comunist (11)
Protest Comunist (12)

Au paralizat circulaţia rutieră

Protest Comunist (13)
Protest Comunist (14)
Protest Comunist (15)
Protest Comunist (16)
Protest Comunist (17)

Jurassic Park

HN

9 gânduri despre “Jurassic Park moldovenesc: Comuniştii contra… dictaturii

 1. Cand o sa aiba cineva curaj sa spuna OMUL E COMPLET IDIOT. Ma refer la Munteanu.

  Ca tehnica electorala comunisti „confisca” notiuni : poporul, Moldova, cetatenii.

  Sa aparam MOLDOVA
  Votez MOLDOVA
  POPORUL scandeaza impotriva aliantei
  CETATENII au s

  Au liberalii raspuns la asta tehnica electora ?

  Apreciază

 2. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Unii erau cu tricouri inscriptionate: „Votez Moldova”, altii cu: „CCCP” iar pe steaguri texte in rusa. Intrebare pentru neosovieticii extremisti din UTCM si PCRM:
  „Daca tot grohaiti asa de mult pentru limba moldoveneasca (limba noastra) si daca tot o tineti cu statalitatea (sa ne aparam patria), ATUNCI DE CE P.M.V. FOLOSITI LIMBA RUSA, DE CE SARBATORITI SOVIETICESTE, DE CE, ETC.??? Adica pe intelesul vostru de facoceri buey peceremistilor-utecemistilor, ce pana mea are CCCP, Rusia si urata limba rusa cu statalitatea si limba Moldovei????”

  Apreciază

 3. ma tem de greci chiar cand aduc daruri!!!!!……..comunistii inca prezinta un pricol pentru tanara noastra libertate…..liberalii daca vor sta cu mainele in san risca sa piarda alegerile…jos comunisttii

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s