Sub semnul secerii şi a ciocanului

PanglicaDeşi controversata panglică provoacă reacţii de nemulţumire, prezenţa acesteia se observă cu uşurinţă în spaţiul public moldovenesc. Mulţi o poartă în piept cu mândrie. S-a făcut şi o modă din asta: cam un autoturism din patru are câte o panglică legată de antenă, care flutură în vânt. Uneori, pe lângă panglica Sfântului Gheorghe, mai vedem câte o stea roşie cu cinci colţuri, câte o seceră, câte un ciocan…

A fost 9 mai, iar panglicile Sfântului Gheorghe, atât de populare în Federaţia Rusă, continuă să decoreze tot ce mişcă-n ţara asta.
Panglica (1)
Panglica (2)
Panglica (3)
Panglica (4)
Panglica (5)

HN

5 gânduri despre “Sub semnul secerii şi a ciocanului

  1. Politicienii vostrii va aduc mizeriile astea pe cap. ei au indemnat poporul sa iasa la aceasta sarbatorea desantata si de un total prost gust si ei mentin mitul sovietic in mintea oamenilor. Pentru rusi e normal sa se promoveze si sa-si toaleteze cat mai pot imaginea sifonata dupa ce au nenorocit atitea natiuni insa pentru politicienii vostrii e de neinteles. Ori inafara de Ghimpu si Chirtoaca toti ceilalti in frunte cu Lupu si Filat au dat numai declaratii triumfaliste si festive desp[re „Marea Victorie ” .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s