Gumeniţă se va bucura de ajutor umanitar din partea facebookerilor

16 aprilie, ora 10:00Ștefan cel Mare 198CCCEC (Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei – n.r.), găsim izolatorul și transmitem pachetul mare”, îşi confirmă cei peste 80 de internauţi participarea la evenimentul „O conservă pentru Gumeniţă!”, anunţat pe reţeaua Facebook.

Gumeniţă a fost arestat! Noi ştim din mărturiile tinerilor care au fost închiși ce ți se poate întâmpla în izolator. Noi știm că acolo poți sta 3 zile fără să primești o bucățică de pâine. Ieșim mâine să-i aducem lui Gumeniță Iacob o conservă, un covrig, și ce vă mai lasă inima, și să le cerem polițiștilor să nu-l bată, pentru că noi, tinerii, știm cum e”, scrie Irina Chirca, administratorul evenimentului anunţat pe Facebook.

Mai în glumă, mai în serios, participanţii la evenimentul „O conservă pentru Gumeniţă!” au inspiraţia de a-l ajuta pe fostul şef al poliţiei municipale cu „ciorapi, cărți, pesmeți, mivina, murături, scrisori de încurajare, calmante şi țigări”.

Iacob Gumeniţă este cercetat penal în calitate de bănuit în dosarul privind depăşirea atribuţiilor de serviciu de către colaboratorii de poliţie în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2009, potrivit Agenţiei DECA-press.

Mai mult, Iacob Gumeniţă este surprins în imaginile filmate în noaptea de 7 spre 8 aprilie 2009, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, cum loveşte în tineri cu piciorul.

HotNews.md (imagine: ZdG.md)

4 gânduri despre “Gumeniţă se va bucura de ajutor umanitar din partea facebookerilor

  1. pacat, de osteneala,.. ca sa „pretuiasca” „conserva” Gumenita, ar trebui sa treaca, mai intii, prin tratamentul, care a fost aplicat tinerilor, arestati in acele zile de calvar… dar, marog, sper cel putin, sa inteleaga mesajul…

    Apreciază

  2. tare mai vreau ca pe acest om să-l mănînce puşcaria. nu pot să uit cum cîţiva ani şi-a bătut jos de toată primăria, de brazii chişinăului şi imaginile acestea de mai sus. puşcăria să-i fie casă şi masă atît lui cît şi celor care au avut curajul să dea cel puţin o palmă tinerilor din PMAN la 7 aprilie.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s