Tăcere pe Internet… E 7 aprilie…

Un grup „pro memorie şi aducere aminte” de peste 1.100 de utilizatori ai reţelei Facebook au proclamat ziua de 7 aprilieZiua tăcerii Internet-ului în Moldova”.

Avem despre ce să tăcem şi despre ce să ne aducem aminte”, scrie Alexandru Spinei, administratorul grupului „Ziua tăcerii Internet-ului în Moldova – 7 aprilie”.

Am decis să păstrăm liniştea pe Internet în ziua de 7 aprilie în semn de comemorare a evenimentelor de acum un an. Am dat de înţeles că pentru noi tăcerea înseamnă mai mult decât multe vorbe în plus care nu rezolvă nimic şi doar fac PR pentru unii. Eu mâine de dimineaţă (7 aprilie – n.r.) am să merg să aprind o lumânare în PMAN şi apoi, în semn de respect, voi păstra liniştea pe Internet, pentru că pe Internet a început totul anul trecut”, scrie, într-un mesaj expediat membrilor grupului, Nicolae Apostu.

Înainte de a recomanda facebookerilor să adere la grupul „In memoria 7 aprilie 2009”, de cca 300 de membri, Nicolae Apostu scrie că după expedierea mesajului său va închide grupul „Ziua tăcerii Internet-ului în Moldova – 7 aprilie” pentru că „existenţa lui nu mai are sens”. HN

2 gânduri despre “Tăcere pe Internet… E 7 aprilie…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s