„Demascaţi criminalii de la 7 aprilie!”, facebookeri

Demascaţi criminalii de la 7 aprilie!” este un grup de peste 70 de utilizatori ai reţelei Facebook. Aceştia au lansat o campanie online de colectare a probelor foto şi video realizate în timpul protestelor contra fraudării de către comunişti a alegerilor parlamentare din 5 aprilie 2009.

„Avem nevoie de fotografii, imagini video, înregistrări audio, orice pentru a identifica cine a bătut şi omorât tinerii pe străzile din Chişinău. Cine şi-a bătut joc de fetele noastre în comisariatele de poliţie?!!”, scrie Constantin Ungureanu, creatorul şi administratorul grupului „Demascaţi criminalii de la 7 aprilie!”.

Constantin Ungureanu îi îndeamnă pe utilizatorii Facebook să publice pe profilul grupului orice informaţii relevante, „accesibile acelor procurori care vor spune că nu au dovezi pentru a condamna pe cei care i-au omorât pe Valeriu Boboc, Eugen Ţapu, Ion Ţâbuleac!”.

De la evenimentele dramatice din 7 aprilie a trecut aproape un an. Autorităţile încă nu au oferit societăţii un răspuns clar vizavi de natura aşa-zisei „lovituri de stat” – potrivit comuniştilor înlăturaţi de la putere, şi „protestele tinerilor contra fărădelegilor comuniste” – potrivit partidelor de orientare liberală, care, în aprilie trecut, s-au confruntat la alegerile parlamentare cu Partidul Comuniştilor din R. Moldova. HN

Sursa imagine: Ziarul de Gardă

4 gânduri despre “„Demascaţi criminalii de la 7 aprilie!”, facebookeri

  1. Dumros

    Lipsește ceva la frații noștrii moldoveni. Eu. Eu! Eu dacă mi-ar fi fost batjocorit copilul de niște gunoaie voroniene, le căutam mamele, copii, nevestele și le luam gâtul. Aici e problema voastră… Tinerii au avut ceva curaj dar părinții au tăcut și și-au plecat capul. De aceste aspecte a pofitat puterea voroniană… Cu o vită te porți ca și cu o vită, cu un porc te porți ca și cu un porc. Dar trwziți-vă odată iar când dați de un animal provororonian rupeți-i oasele… dacă nu dați de el, nenorrociți-o pe mama sa! În asta constă totul. În rest e bla-bla-bla iar voronienii râd de voi cât sunteți de proști! Treziți-vă și nenorociți-le mamele! Abia atunci vă vor respecta! Până acum, țineți minte! Voronienienii și zinaidele nu au avut respect de oameni!!!! Sunteți blegi și fără principii în voi…. Dacă e dule? Apoi duel să fie!!!

    Apreciază

  2. Citiți faptele ardelencei Pelaghia Roșu, apoi vă veți da seama de spritul ardelenesc! Ține-ți cont! Pelaghia a fost femeie și cu alte femei a făcut ceea ce veți citi!!! Să nu mai zic de spiritul bărbaților ardeleni! Treziți-vă!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s