(video) Pe cine dintre jurnalişti laudă Ministrul Bujor?

„Una dintre personalităţile cunoscute, el spune că nu, dar e foarte implicat într-o oarecare măsură în politică, care ne cunoaşte pe ambii, dl Constantin Tănase, m-a rugat să nu procedez aşa cum procedează birocraţii – să-l felicit [pe noul rector al USB, Gheorghe Popa – n.r.] numai din numele Ministerului sau al Guvernului…”, a spus azi, la Bălţi, cu ocazia învestirii profesorului universitar Gheorghe Popa în funcţia de rector al Universităţii de Stat „Alecu Russo”, Ministrul Educaţiei Leonid Bujor.

În alt context, Bujor a amintit de Mihai Conţiu, editorialist la publicaţia procomunistă „Moldova Suverană”. Ministrul a spus că acest jurnalist a criticat în repetate rânduri universităţile din R. Moldova, care ar oferi numai diplome, nu şi carte. „Dacă acest jurnalist, înainte de trage concluzii, ar fi ieşit să discute personal cu vreun profesor despre problemele din învăţământ, era altceva”, a declarat Ministrul Bujor, care a dat de înţeles că materialele critice ale unor jurnalişti la adresa Ministerului pe care îl conduce mobilizează activitatea sa şi a echipei sale.

HN

3 gânduri despre “(video) Pe cine dintre jurnalişti laudă Ministrul Bujor?

 1. Stimate Domn ,
  Am urmărit cu atentie un sir de articole al caror autor sunte-ti Dumneavoastră. Ne-a placut stilul si problemele abordate in aceste articole. Am fi bucurosi daca le ve-ti plasa si pe forumul ONG-ului nostru. Pentru ca vizitatorii si membrii asociatiei sa aiba posibilitatea de a se familiariza cu viziunea Dumneavoastra asupra problemei abordate, metodele de solutionare , etc.
  Cu respect, AO “Liga pentru protectia valorilor democratice”
  Forumul — http://www.patriotism.md

  Apreciază

 2. Stimată Marina,
  Dacă vă interesează, puteţi prelua materiale de pe acest blog.
  Ca să-mi permit să navighez şi pe forumuri, ziua ar trebui să aibă măcar 25 de ore.
  Cu gânduri bune! 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s