Odnoklassnicii „capitalei de nord”

Aproape 3 mii de utilizatori ai reţelei de socializare Odnoklassniki.ru au îndrăgit într-atâta „capitala de nord” a Moldovei încât şi-ar pune la înoială până şi dragostea faţă de Chişinăul oficial. „Давайте соберём всех кто живёт в городе Бельцы!!!!!!!” (Haideţi să-i adunăm pe toţi cei care trăiesc în oraşul Bălţi), exclamă ambiţioşii internauţi pe pagina de profil a grupului „Город Бельцы!!!!!!!!!!!” (Oraşul Bălţi).
Miturile „Бельцы – русский город” (Bălţi este oraş rusesc) şi „Бельцы – наша столица” (Bălţi este capitala noastră), semnalate de bloggeri, sunt doar unele dovezi că oraşul Bălţi ar fi dacă nu o altă „capitală politică” atunci, cel puţin, o altă „capitală ideologică” a R. Moldova.
Creat pe 5 noiebrie 2008, grupul „Город Бельцы!!!!!!!!!!!” conţine pe forumul său 90 de teme şi 8 albume. Membrii grupului comunică exclusiv în limba rusă.
Potrivit ultimei statistici oferită de The Web Information Company Alexa.com, Odnoklassniki.ru este cea mai populară platformă de socializare la moldoveni. Mai mult, Odnoklassniki.ru este al doilea (după motorul de căutare Google.com) cel mai accesat site din R. Moldova. E de notat că Facebook.com, una dintre cele mai populare reţele sociale la nivel global, ocupă, potrivit Alexa.com, abia locul 11 în topul celor mai accesate site-uri în R. Moldova.
Pentru HotNews.md

5 gânduri despre “Odnoklassnicii „capitalei de nord”

  1. ce sa zic, daca conducerea noastra ar limita cat de putin accesul la odnoklasnici, macar pe o saptamina, poate, si doar poate atunci lumea ar trece la facebook sau poate ca tineretul ar avea mai mult timp liber si s-ar gandi la alte chestii mai importante decat acesti pervoklasnici

    Apreciază

  2. Păi Ion fratele meu ești chiar tu-n mare artist. Măuitam pe butoanele de mai sus și uite ce mi-a ieșit:
    De ACASĂ prin internet și cărți am CONTACT DESPRE FACEREA de IMAGINE și MENTORI în PANA MEA! Mai vreți ceva? 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s