(foto/video/sondaj) Ajuns la Oslo, Pavel Turcu ar putea avea un concurent foarte serios

Dacă ajunge pe scena din Oslo, Pavel Turcu, unul dintre numeroşii interpreţi care urmează să reprezinte R. Moldova la Eurovision Song Contest 2010 din Oslo, ar putea avea un concurent foarte serios. Este vorba despre aşa-numitul PigMan (omul-porc), un ecolog amator din Letonia, care a depus o cerere de participare la Eurovision, informează Lenta.ru cu trimitere la Agenţia letonă de ştiri DELFI.

Dedicată problemei ecologice a deşeurilor, piesa lui PigMan urmează să fie apreciată de experţii unei comisii letone care va juriza etapa preselecţiei naţionale a Eurovision-ului. Prin cântecul său, ingenisul interpret PigMan îi îndeamnă pe toţi locuitorii Letoniei şi ai întregii Europe să se atârne mai serios faţă de mediul ambiant şi să nu lase gunoi după picnicurile din păduri.

„Ori de câte ori hoinăresc prin păduri şi văd dezordine, gunoi şi butelii de plastic sunt trist. În asemenea momente, pentru a prinde curaj, încep a fredona pe sub mustăţi melodii. Aşa, prin cântec, mi-a venit în cap să-mi exprim ideile „de înverzire”. Sunt convins că melodiile mele îi vor ajuta pe mulţi oameni să conştientizeze enormul efort pe care cineva îl depune pentru a păstra curăţenia în păduri”, spune entuziasmatul ecolog amator, citat de DELFI.

După cum scrie Lenta.ru, PigMan este un personaj destul de cunoscut în Letonia. Acesta organizează cu regularitate acţiuni de curăţenie şi „de înverzire”, discută cu foarte mulţi concetăţeni, explicându-le cât de important este să ocrotească natura şi să păstreze curăţenia.

Potrivit temerarului activist, în trecut acesta a fost iresponsabil, el însuşi făcând gunoi pe străzi şi în păduri. Aşa a înţeles că, de fapt, este un porc. PigMan crede că va putea redeveni om normal abia după ce va strânge tot gunoiul de pe planetă. După cum informează DELFI, bipedul „mamifer” cu raţiune care s-a încumetat să se înscrie la preselecţia pentru Eurovision a reuşit până acum să adune zeci şi zeci de tone de gunoaie.

Pentru HotNews.md

Porcos, dar… talentat 😉

Pavel Turcu 4 ever?!…

Sondaj neobligatoriu

5 gânduri despre “(foto/video/sondaj) Ajuns la Oslo, Pavel Turcu ar putea avea un concurent foarte serios

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s