Comuniştii din Rusia cer arestarea regizorului James CAMERON

Activiştii Organizaţiei „Comuniştii Petersburgului şi ai regiunii Leningrad” (RK KPLO) au susţinut poziţia de partid a Comitetului Central leninist, cerând arestarea cunoscutului regizor american James Cameron pentru „furtul motivelor din operele fantastice (SF) ale autorilor sovietici” în timpul turnării filmului „Avatar”, informează Afisha.Mail.ru, cu referinţă la Saint-Petersburg.ru.

„Credem că filmul „Avatar” al lui Cameron nu este o diversiune ideologică, după cum scriu unele mass-media, ci un simplu furt, delapidare a proprietăţii intelectuale socialiste – conţinutul cărţilor şi a filmelor autorilor sovietici de literatură SF”, a declarat Dmitri Frolov, unul dintre membrii RK KPLO din Slanţevsk. Potrivit lui Frolov, citat de Afisha.mail.ru, „în orice stat, asemenea fapte sunt pedepsite conform legilor penale”. Mai mult, activistul cere Partidului Comunist din Federaţia Rusă „să iniţieze, pe plan internaţional, procedura de arestare a regizorului Cameron, care şi-a însuşit toţi eroii, toate ideile şi, în general, toată viaţa de pe Pandora, iar toate acestea i le-a „dăruit” unui descreierat kiborg desant. Nu numai în aeroporturile ruseşti, dar şi în orice ţară a lumii sub acoperirea Interpol-ului, Cameron trebuie să fie capturat!”.

În tăioasele sale declaraţii, secretarul RK KPLO din Volhovskov, Ekaterina Petrova, a mers chiar mai departe: „Această canalie de zebră înstelată şi-a băgat mâinile în moştenirea artistică a regretaţilor Strugaţki, Efremov, Bulâcev, a regizorului Pavel Arsenov, profitând de situaţia că autorii plecaţi din viaţă nu pot scrie o cerere la procuratură. Dar cererea o vom scrie noi! De ce Polanski, care a sedus o pionieră, a fost arestat pe drept, iar acest gangster pe nume Cameron se plimbă liniştit pe drumuri şi adună dolari cu lopata, dolari pe care îi câştigă furând Pandora din cărţile sovietice? Mai degrabă agenţii lui Cameron au achiziţionat din timp şi în taină romanele autorilor sovietici de proză SF şi au smuls din ele pagini întregi, episoade întregi, iar asta pentru desfătarea lui Obama şi a clicii sale!”.

Pentru HotNews.md

Sursa imagine (screenshot): AvatarMovie.com

4 gânduri despre “Comuniştii din Rusia cer arestarea regizorului James CAMERON

  1. Susţin! NU, nu , nu pe cei din articol ci pe Indubitabil, trebuie urgent de sunat la spitalul de nebuni; ia auzi prostie: a furat din „cărţile sovietice” 🙂 alt ceva precis nu are ce face Cameron numai cărţi sovietice de citit, îmi închipui aşa situaţie :)))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s