(video) David Icke despre virusul gripal A (H1N1)

David Icke este un tip interesant şi are nişte cărţi şi teorii greu de crezut pentru omul obişnuit, dar toţi care au schimbat percepţia omenirii au fost neînţeleşi la început şi catalogaţi drept nebuni. Părerea mea despre el: este un om extraordinar şi chiar dacă teoriile lui sînt adevărate sau false, el are meritul de a se expune în încercarea de a ne arăta adevărata faţă a Sistemului, iar eu asta respect: scopul, intenţia unui om de a afla adevărul şi de a-l dezvălui şi altora.

ManolescuBD Weblog

David Icke este binecunoscut cititorilor din întreaga lume datorită caracterului curajos şi nonconformist pe care îl transmite şi, de asemenea, este binecunoscut prin cărţile sale. Deşi cel mai adesea informaţiile pe care le expune sînt cu mult mai mult decît ar putea accepta vreodată mintea noastră, el nu face decît să prezinte adevărul dezbrăcat de orice figură de stil, exact aşa cum l-a descoperit după o viaţă întreagă de căutări. Departe de a se lăsa intimidat de reacţiile de dezaprobare pe care e conştient că le trezeşte peste tot în jurul său, David Icke continuă în …Şi adevărul vă va elibera să ne prevină în legătură cu planurile groteşti pe care „clica de la conducere” sau „guvernul din umbră” (aşa cum obişnuieşte să numească grupul malefic ce subordonează omenirea) le nutreşte cu o încredere şi cu o precizie bolnavă pentru noi toţi, cei care trăim în această lume. Ei duc neîncetat împotriva noastră o luptă la fel de periculoasă ca cele mai crunte războaie. Pentru că e o luptă disimulată în pace şi libertate, pe care nici n-o băgăm de seamă. Iar dacă nu vom lua parte, fiecare dintre noi, la această luptă, permiţîndu-le să gîndească pentru noi şi să hotărască în locul nostru, atunci sîntem părtaşi la planurile lor şi îi ajutăm să ne preschimbe în roboţi de bună voie. Iar primul pas în această luptă este să acceptăm că ei există.

Ieşirea din MATRIX

După ce am consumat mai multă informaţie despre viziunile lui David Icke, am ajuns să păşesc într-o zonă a incertitudinii şi a nesiguranţei. Virusul gripal A (H1N1) ne-a învăluit. Puţini dintre noi îşi dau seama de acest pericol despre care, în filmuleţele de mai jos, vorbeşte David Icke. Să vedem, în continuare, ce cocluzii putem trage pe marginea afirmaţiilor mai mult decît şocante ale ale lui David Icke, afirmaţii care în ultimele zile au împînzit păienjenişul virtual…

David Icke„Unicul ADEVĂR este eterna şi adevărata dragoste… în rest, totul este o iluzie”

David Icke despre adevărul gripei porcine…

David Icke despre „înlănţuirea” informaţională a omului…

Am mai găsit pe net şi aceste filmuleţe…

Şi filmuleţul de mai jos mi-a atras atenţia…

3 gânduri despre “(video) David Icke despre virusul gripal A (H1N1)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s