SUN Communications anunţă noi oferte pentru clienţii din Bălţi

logo sun communicationsCompania SUN Communications a anunţat că a demarat o serie de noi îmbunătăţiri ale serviciilor prestate pentru bălţeni, dar au şi redus esenţial preţul pentru serviciul SunInternet. Despre aceasta, conducerea Companiei a anunţat, miercuri, la Bălţi, în cadrul unei conferinţe.

Directorul general al Companiei SUN Communications, John N. Maxemchuk, a spus că reprezentanţii companiei pe care o administrează sînt dispuşi să întreţină un dialog activ cu clienţii. În acest context, Compania SUN Communications a lansat, în septembrie curent, proiectul „Conectează-ţi prietenii şi primeşti reduceri”, prin care clienţii au parte de reduceri la abonamentul lunar pentru serviciul SunTV şi SunInternet de pînă la 149 lei pentru fiecare prieten conectat.
SUN Commnications_Balti_Conferinta
Directorul general al Companiei SUN Communications, John N. Maxemchuk (al doilea din stînga), în dialog cu jurnalişti din presa locală

Compania SUN Communications anunţă că, din octombrie curent, au fost micşorate preţurile la serviciul SunInternet. Acum, serviciul SunInternet 512 kbps a fost redus de la 8,95 euro la 4 euro, SunInternet 1 Mbps – de la 11,65 euro la 6 euro, SunInternet 2 Mbps – de la 19,95 euro la 8 euro, iar noul pachet SunInternet 5 Mbps este oferit la preţul de 10 euro.

DECA-press

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s