Să fi fost o proastă glumă?

IT friendshipCa prin minune, în seara asta a fost posibil să accesez această pagină, dar şi multe alte bloguri de pe WordPress.Com. Acum pot să-mi administrez blogul de pe computerul meu. De trei zile şi ceva nu a fost posibil să accesez vreo pagină WordPress.Com, una dintre cele mai populare platforme de blogging. M-am interesat de problemă, m-am adresat şi unui „hacker” cunoscut. Am ajuns în cele din urmă (dar nu la urmă) şi la un IT-işnic de la Orange, compania care îmi oferă Internet Acum. Mîine îmi programasem o întîlnire cu specialistul oranj. Pentru că am văzut că totul a revenit la normalitate, acum cîteva clipe am amînat revizia tehnică. I-am telefonat IT-işnicului şi i-am spus că e ok, că revin cu o altă ocazie, dacă va fi cazul.

Nu înţeleg ce problemă serioasă să fi fost la mijloc de vreme ce nu am putut accesa nicio pagină WordPress.Com. Sînt atîtea bloguri pe care le urmăresc, de care am fost rupt „tocmai” trei zile şi ceva. E adevărat, puteam vizualiza blogurile WordPress.Com doar cu ajutorul ACESTUI site. Dar asta presupunea un efort suplimentar şi foarte repede mi se lehămetea de aşa gen de web surfing. Cît despre pagina personală, nu o puteam administra nici cu site-ul ajutător sus-pomenit.

Atît timp cît disconfortul pe care l-am suportat ţine încă de mister, vreau să cred că nu a fost vorba despre o proastă glumă a cuiva, că nu văd rostul. Oricum, mai devreme sau mai tîrziu, avea să ştiu în detalii ce şi cum.

5 gânduri despre “Să fi fost o proastă glumă?

 1. Adrian,
  bine că e deja în regulă. Mă „bucur” că nu numai eu am avut această problemă… 😀

  Nicu,
  am încercat să accesez blogul şi prin Explorer – nimic! Voiam să-mi instalez Firefox, dar de curînd am văzut că nu mai am această problemă.

  Apreciază

 2. Am avut si eu probleme cu WordPress-u si cu Orange.
  Ceea ce-i legat de wordpress am primit de la ei o notifcare ca serviciul temporar suspendat, integritatea contentului de pe blog nu va suferi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s