(foto/video) Pescăruşul Jonathan Livingstone

Pescăruşul Jonathan Livingstone

Pescăruş. Mamaia, 23 iulie 2009

Pescăruşul Jonathan Livingstone m-a marcat. Cartea, semnată de Richard Bach, am citit-o la o piscină din Mamaia. Atmosfera de litoral este foarte potrivită pentru citirea unui astfel gen de scriitură. Johnathan Livingstone, protagonistul cărţii, trăieşte în noi toţi. Avem o parabolă alegorizată. Aspiraţiile lui Jonathan ne urmăresc, pentru că fiecare din noi doreşte, într-un fel, să cucerească imposibilul, să treacă dincolo de limitele care, prin ironia sorţii, ne marchează viaţa şi aşa plină de reguli absurde. Este o carte pe care, în vresiune electronică, o RECOMAND tuturor! Lectură plăcută!

Recomand insistent Pescăruşul Jonathan Livingstone constănţeanului LostSoul, bucureşteanului Penoz, lui Natalie, care s-a interesat de această carte, şi tuturor prietenilor lor care trăiesc mai aproape sau mai departe de Jonathan. 😉

P.S. Downloadează textul cărţii (în WordAICI !

 

4 gânduri despre “(foto/video) Pescăruşul Jonathan Livingstone

  1. Pescárusul devine expert in ale zborului, se simte liber, tráieste intr-o lume fárá limite. A inteles LECTIA despre semnificatia adeváratei LIBERTÁTI si FERICIRI.

    Apreciază

  2. Fiecare din noi ne regasim in acest pescarush, care descopera shi urmeaza un sens in viata… „shi ratiunea vieti noastre e alta – sa ne desavirshim, sa exploram, sa fim liberi…”, sa ne invatam a „trai clipa…sa zburam mai sus… sa avem in noi ideea desavirshita a libertatii shi zborului, neingradita de nimic…”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s