Iuri Ivanci Roşca, „victimă a istoriei” ?

unimedia.md

Să fie oare Iuri Ivanci Roşca o „victimă a istoriei” ? Posibil că foarte curînd ne vom convinge definitiv de acest fapt. Oricum, mai cu seamă după alegerile din 5 aprilie curent, este deja foarte evidentă fosilizarea lentă, dar sigură a PePeCeDe-ului. Ca să nu se mumifice de tot, PeCeReMe-ul, mai bine zis tovarăşul all in one al plaiului, în semn de recunoştinţă, i-a făcut astăzi liderului roşchiştilor un cadouaş – scaunul de vice-priministru al RîMî în Guvernul Greceanîi-II™. Manus manum lavat, ce mai ! Precum la MIT şi Muuu1, mare forfotă la EUnuTVreau !!! Să vedem ce urmează. În arenă, personajele se pregătesc de următoarea reprezentaţie…

“Dacî faşi o treabî, o faşi cu un barbat ca Roşca! Roşca îi Roşca! Roşca îi Iura Roşca! Roşca… не виляет, iaca el….не виляет! Nu ca Diacov, cari-i… скользкий!”
“Dacî faşi o treabî, o faşi cu un barbat ca Roşca! Roşca îi Roşca! Roşca îi Iura Roşca! Roşca… не виляет, iaca el….не виляет! Nu ca Diacov, cari-i… скользкий!”

5 gânduri despre “Iuri Ivanci Roşca, „victimă a istoriei” ?

 1. Iurie Rosca e ruda cu mine…rusine sa-ti fie…nu ai pascut porcii cu el…el a facut multe pentru basarabia …………………..insa eu nu-l pot intelege ,de ce -n 2005 a votat presedinte comunist…politica-i politica…UNII PIERD ALTII CASTIGA!!! SA DEA DOMNUL, SAU DREPTATEA ISTORIEI ROMANESTI, CA SA VINA SI PESTE NOI RIVNITA INTELEPCIUNE….SI VA ROG SA NU CREDETI CA OPOZITIA E SUPER…NU …CU SIGURANTA CA PUTEREA E DE RAHAT, DAR CU PARERE DE RAU OPOZITIE BUNA NOI NU AVEM

  Apreciază

 2. Serge, departe de noi gandul ca opozitia este formata doar din serafimi, heruvimi si alte fapturi ceresti, alta este ideea – rosca, din 2005 pan’ acum a jucat carti cu alegatorii sai, iar alegatorii l-au prins cu carti masluite si l-au dat afara de la masa de joc… in rest, vreau sa-l vad peste vreo doua luni in lituania in exil, dar nu ca ambasador… ce priveste chestia cu rudele – mi-am preintampinat rudele ca daca vor vota comunistii vor face imposibila dezvoltarea mea, iar in asa fel nu-i voi mai putea sustine financiar, rezultatul: au votat cu comunistii, acum stau si-mi plang la telefon daca mai am bani sa le dau; raspunsul meu: f*ck off, cu bîdlele rosii trebuie sa te comporti ca atare.
  Revenons a nos moutons – vorba lui Cubreacov, deci Iuri Vanici, principalul pe polizei, procuratura, sis… daca scoate dosarele complete cu deportarile, exproprierile din arhiva sis promit solemn ca il votez pana la sf. vietii.

  Apreciază

 3. Posibil, Femeia Verde, posibil…
  Eu aş fi întrebat mai altfel: cît o să-l mai victimizăm pe tovarăş? Răspuns: Pînă cînd, poate, o să ne… coacem! 😉

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s