(video) Agonia surzilor. Ultimul război informaţional

Agonia surzilor este un film despre evenimentele postelectorale din 7 aprilie. L-am văzut şi pe Jurnal TV. Cineva mi l-a dat şi pe CD. Am luat CD-ul, am mers la mai multă lume şi l-am demonstrat. Mi s-a spus că Moldova 1, televiziunea noastră naţională, aşa-zis publică şi „independentă”, a pus pe post materiale din care reieşea că Opoziţa este cea care ar fi organizat o lovitură de stat. Cineva din telespectatorii mei chiar a început să plîngă atunci cînd o mamă s-a pus în genunchi în faţa camerelor de luat vederi ca să-l roage pe tovarăşul Voronin să lase copii arestaţi în pace. Într-un speech difuzat de M1, Voronin se arată tare bucuros că, la 7 aprilie şi după, nu s-a ajuns la vărsări de sînge, asta chiar dacă au murit trei tineri şi au fost torturaţi sute de alţi tineri. Tineretul ieşit în stardă le-a spus comuniştilor că aceştia din urmă nu sînt doriţi în această ţară.

Mai jos, aveţi filmul:

Partea 1/3

Partea 2/3

Partea 3/3

Cei cărora le-am demonstart filmul Agonia surzilor (dar şi alte multe filmuleţe de acest gen) au căzut pe gînduri. Am dat tuturor acest film despre situaţia postelectorală din Republica Moldova. Toţi trebuie să cunoască şi un alt punct de vedere, diferit de cel de la M1 şi de la alte instituţii de presă adulatorii. Pînă la alegerile anticipate rămîne să mai dăm o luptă. Poate ultima. Va fi o luptă informaţională fără precedent. Ca de obicei, comuniştii vor fi cu un cap mai sus, căci în mîinile lor se află toate resursele mass-media plătite din banii noştri. Cu efortul fiecărui din noi, va trebui să cîştigăm şi acest inegal război informaţional. Să ne ajute Dmnezeu!

10 gânduri despre “(video) Agonia surzilor. Ultimul război informaţional

 1. Ghimpu cred ca va pierde si alegeri anticipate.

  Dvs nu ştiţi adevărul pt ca cititi numai propaganda lui Ghimpu si Filat la presa cumparata.

  Apreciază

 2. Problema e că nu citesc „numai propaganda lui Ghimpu şi Filat”. Problema e că dacă mai există „adevăr” în ţara asta!
  Am văzut filmul „Atac asupra Moldovei” ieri, la N4. Este un film bine regizat. Cel mai mare neajuns al său este faptul că din el lipsesc declaraţiile şi argumentele partidelor din Opoziţie. Or, cum e normal într-un stat democratic, ar fi trebuit să fie întrebaţi ce cred despre evenimentele din 7 aprilie şi liderii Opoziţiei. Ştim foarte bine că există 2 versiuni. De ce să ne îmbătăm cu apă rece?

  Apreciază

 3. pt Ψ

  Nu e bine ca nu pot sa discut temele serioase in limba moldoveneasca/romana… E cam greu cu asta. Dar cred ca „Atac asupra Moldovei” e film care a fost realizat in mod polemic. Cer scuze pt greselile gramatice.

  Apreciază

 4. Александр Исаев,

  Dacă „Atac asupra Moldovei”, un „film care a fost realizat în mod polemic”, după cum îl calificaţi, ar fi cu adevărat polemic, ar conţine şi opinia persoanelor vizate. Nu sînt jurnalist profesionist, dar îmi dau foarte bine seama că regizorii acestui film aveau obligaţia profesională, dar şi morală să vadă care este opinia aşa-zişilor „organizatori ai pogromului” din 7 aprilie. A asculta, ilegal, anumite discuţii telefonice (cu scopul de a le face publice din rea intenţie) ţine de alte realităţi, mai mult sau mai puţin staliniste.

  Apreciază

 5. Nu e bine ca nu pot sa discut temele serioase in limba moldoveneasca/romana… E cam greu cu asta.

  Pt isaiev: pai atunci dumneata ce esti ? Ce nationalitate ai ? Daca nu stii sa vorbesti limba tarii ? Atunci ce atasament si iubire ai tu pentru asa zisa ta patrie? Dumneata n-ai nici o legatură etnica si lingvistica cu Moldova, nu esti decât un venetic rezultat al experimentelor demografice facute de sovietici.Moldovenii adevărati odihnesc in stepă in morminte nestiute de nimeni in care i-au băgat criminalii rusi iar dumneata vii acuma si pozezi in patriot moldovean.

  Apreciază

 6. Tovarăşe Isaev,
  în comentariul nr. 2 scriaţi că eu nu aş şti adevărul pentru că aş citi „numai propaganda lui Ghimpu şi Filat [din] presa cumpărată”…
  Dacă e să credem în trucarea convorbirii telefonice a Primarului de Chişinău, atunci cum rămîne cu trucarea adresării electorale a tovarăşului Voronin, patronul dvs.?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s