80% ?!

Apus de comunismLa 3 iunie am asistat la sinuciderea politică a lui Vovcik ăl Mic şi Păcătos. Deschid un blog care spune lucrurilor pe nume şi văd o polemică dintre o sculă şi un tînăr care s-a săturat să mai îndure prostiile din ţara asta. Ca tînărul despre care vorbesc sînt zeci de mii, ca scula aia utilă sînt foarte puţini în ţara asta blestemată. Culmea, călcînd pe greblă, cioara, cu un soi de îngîmfare trecută prin lehamite, declară că, la alegerile anticipate, pecereme va obţine 80% din sufragii. E clar, micul dictator (după cum îi zice presa) se simte pe muchie di cuţît. Asta chiar dacă ştie că are la dispoziţie o armată de scule care nu se mai osteneşte în a-i lustrui imajinea. Mă întreb, de unde atîta aroganţă în omu’ ăsta obosit? Să fie doar o simplă autoconsolare? Să-l credem? Tocmai 80% ?! 😆

Colaj: www.gazeta-sp.info
Colaj: http://www.gazeta-sp.info

Ar fi o culme pe cît de dramatică, pe atît de absurdă dacă (l-)i s-ar mai împlini visele

5 gânduri despre “80% ?!

 1. Atît timp cît o să facem numai valuri și baloane de săpun pe bloguri, facebook și twitter sau în general pe net și 0 acțiuni concrete atunci nu e exclus ca la viitoarele alegeri PCRM să aibă dacă nu chiar 80 de mandate, dar în jur la 70 foarte posibil. Trebuie de acționat la concret și asta o privește pe opoziție mai mult, în campania electorală ei au lucrat ineficient și ușuratic spre deosebire de PCRM, care cu toate că-i o echipă de tîmpiți, și-a promovat bine ”makaroanele”, și 80 % nu cred că-i o mică autoconsolare, nu cred că PCRM va avea de pierdut din alegerile anticipate, dar vom vedea. Cum spun ei ”zastreali na dolgo”, am dorit să fie cum mai bine, dar s-a iesit ca de obicei

  Apreciază

 2. Ok, Vadim. Ai dreptate in buna parte, dar sa nu uitam ca daca nu existau aceste bloguri, facebook si twitter, acum Greceanîi era deja „prezident”.
  Poate vii si tu cu ceva „actiuni concrete” pe care le vezi ca ar putea da roade.

  Apreciază

 3. cu acțiuni concrete, am venit cu măsuri concrete și am să vin, 1 măsură pe care fiecare din noi ar trebui s-o facă este să meargă la vot, ceea ce, mulți tineri nu au facut-o pe 5 aprilie și tot ei, majoritatea au mers la protest pe 7 aprilie. Cum poti să mergi să protestez împotriva la ceva, dacă tu nu ai facut elementarul, nu ți-ai exercitat dreptul tău la vot (mă refer la studenții din raioane care-și fac studiile la Chișinău – personal cunosc circa 20 de persoane din rîndul prietenilor, care nu au dorit să meargă să voteze pe 5 aprilie, dar pe 7 aprilie au fost prezenți, fenomen anormal)

  Apreciază

 4. Problema e ca nu astia cu blogurile il voteaza pe dictator. Iar mos Ion si lelea Ioana nu au calculator sa citeasca continutul blogurilor. Acesti doi batrani trebuiesc convinsi pe viu sa-l arunce la lada de gunoi. La treaba!!!

  Apreciază

 5. Pavalache are dreptate. Chiar daca mergem noi la vot, tot matusa Ileana si mos Vasile o sa voteze pentru spurcati. Cred ca ar trebui sa sesizam UE, ca alegerile sa fie conduse de UE, nu de vova. In plus, ar trebui sa scoatem articolul de lege care le permite mortilor sa voteze. La mine in sat, un vecin, cand o mers la vot, era deja inregistrat ca o votat. In plus, sunt multe sate unde spurcatii au primari, directori de licee si alti functionari batuti cu secera si ciocanul in cap. Credeti-ma, astia au rolul lor, si isi fac treaba frumos. Ar trebui si la nivelul asta de actionat. Io unul merg in data alegerilor acasa, sa vad cum decurge totul.
  Fiecare putem sari cu gura ca trebuie actiuni, dar nimeni nu face!

  Vadim, in ceea ce priveste cu prietenii tai, sa nu uitam ca in 7 aprilie au fost 2 proteste: unul pasnic al opozitiei si unul violent al spurcatilor. Nu stiu la care au participat prietenii tai, dar imi doresc sa fi fost la ala pasnic, pentru libertate, si nu la ala al spurcatilor, care au distrus si au facut cate si mai cate!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s