(foto) Offline de 1 iunie

Prima zi de vară. O zi în care toată suflarea cu raţiune se gîndeşte la copilărie. Este o zi cînd copii din jur sînt foarte fericiţi. În restul zilelor, multe dintre zîmbetele infantile mi se par prefăcute, nu ştiu cum. Cred că doar copii foarte mici sînt cei mai fericiţi oameni de la noi. La Bălţi, Ziua internaţională a ocrotirii copiilor a fost marcată, ca de obicei, cu multe activităţi distractive cu şi pentru copii. Toate acţiunile au avut loc în piaţa Vasile Alecsandri din centrul urbei. Multe cîntece în limba engleză, dar restul (aproape toate) în limba rusă, multe baloane, mulţi porumbei… Seara am fost la un rendez-vous cu cel mai scump verişor pe care îl am. E mare deja, în curînd face un an. De Ziua copiilor, lui Leo i-am dăruit o jucărie moale, un leuţ (ce-i drept, mai mare decît el). 🙂

În continuare, vă invit să vedeţi un fotojurnal de 1 iunie din capitala nordului nostru…

b a

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

P.S. „Mulţumiri” speciale companiei ORANGE, din cauza căreia nu fost posibil ca acest photostream să apară ieri, de Ziua copiilor. Internet-ul Acum oferit de această companie îmi dă tot mai multe bătăi de cap. Cred că va trebui să mă gîndesc la o alternativă mai serioasă din acest punct de vedere. Cu tot respectul.

3 gânduri despre “(foto) Offline de 1 iunie

  1. Situatia care exista la ora actuala in Bălti si de fapt prin extensie la nivelul întregii Republici Moldova este incredibila. Este inadmisibil ca românilor basarabeni majoritari sa le fie călcate in picioare cu nonsalanta drepturile nationale in tot ce tine de limbă si cultură. Este inadmisibil ca limba româna sa nu fie limba principală de comunicare interetnică. fiind limba majoritatii.In schimb limba unei minoritati este ridicata la nivel de limba de comunicare.Este cazul clasic de dominare culturală.Adică limba si cultura unei minoritati este impusa majoritatii prin mijloace politice si economice. Cât oare va mai dura această situatie anormală ? Cât oare vor mai lătra câinii de la Moscova sau de la Tiraspol în curtea moldovenilor ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s