PHOTO SESSION-u’ tovarăşului-pensionar-dublu-preşedinte

Nu trece zi ca să nu mă minunez de unele caricaturi jurnalistice din „presa noastră” aservită. De data asta, m-a minunat ieşirea de sub(t) tipar a unui fotoalbum cu un titlu cît se poate de egoist – Vladimir Voronin. În plină criză economică, dar, din păcate, şi politică, tovarăşul-pensionar-dublu-preşedinte, cică „al nostru”, scoate albume foto, ca să vadă şi alteritatea ceea în ce tot scuipă amărîţii şi dezamăgiţii basarabeni de astăzi (?). Despre ingrata apariţie recentă am aflat dintr-o ştire de la Monitor Media. Iat-o:

V. VoroninA APĂRUT ALBUMUL DE FOTOGRAFII VLADIMIR VORONIN La Chişinău, a apărut albumul de fotografii Vladimir Voronin, care conţine circa 200 de fotografii realizate în timpul celor opt ani, cît Vladimir Voronin, liderul Partidului Comunist, a fost şeful statului moldovean.

Fotografiile incluse în album au fost realizate de fotoreporterii Igor Zenin şi Valery Korcimar, ultimul fiind fotograful Preşedinţiei.

În album, potrivit kp.md, Voronin este surprins în mai multe ipostaze, în ţară şi peste hotare, la reuniunii oficiale cu şefi de state şi în sînul familiei.

Actualul spicher Vladimir Voronin a fost preşedinte al R. Moldova între 2001 şi 2009, deţinînd două mandate consecutive.

MONITOR MEDIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s