Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism la Universitatea din Bălţi

SSAJIeri, 12 mai, profesorul şi jurnalistul Vitalie Dogaru de la Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism (ŞSAJ) din Chişinău le-a vorbit studenţilor de la Universitatea „Alecu Russo” din Bălţi despre oportunităţile de a-şi continua, după absolvire, studiile la ŞSAJ. Întîlnirea a avut loc în incinta Catedrei de limba română. Studenţii care au asistat la prezentarea ofertei ŞSAJ îşi fac studiile la Secţia de jurnalism, deschisă, în cadrul Facultăţii de Filologie a universităţii bălţene, în septembrie 2008.

Mai multe despre ŞSAJ: Şcoala oferă studii postuniversitare în jurnalism la nivel european. Diploma de absolvire este semnată de Centrul Independent de Jurnalism, Şcoala de Jurnalism din Missouri, SUA, şi Centrul de Formare Profesională a Jurnaliştilor din Paris.

Secvenţe de la întîlnire…

1
2

Vitalie Dogaru (primul din dreapta) le spune viitorilor jurnalişti de la Bălţi că la ŞSAJ vor fi admişi 20 de absolvenţi de la instituţiile de invăţămînt superior din diverse domenii (ştiinte socio-umane, ştiinte tehnice, arte, medicină ş.a). Mai mult, cei mai buni vor primi burse, iar corpul didactic al Şcolii este format din jurnalişti notorii din Republica Moldova precum şi instructori din străinătate.

4

Ca şi anul trecut, ŞSAJ a dăruit universităţii bălţene un set de cărţi. În acest an, donaţia a fost oficializată la Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii bălţene (în imaginea de sus: Elena Harconiţa, Director BŞU, şi Vitalie Dogaru).

5Vitalie Dogaru în vizită la Centrul de Documentare a ONU (CDONU) găzduit de BŞU (în dreapta: Valentina Topalo, şef CDONU)

6

Studenţii absolvenţi interesaţi de jurnalism vor afla mai multe detalii despre Admiterea-2009 la ŞSAJ din avize…

7

Joi, 14 mai, ŞSAJ îşi va face cunoscut programul Admiterea-2009 la universitatea din Cahul, după care şi la Comrat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s