Alexandru Tănase: „Actuala campanie electorală este cea mai murdară campanie din toate pe care le-a avut pînă acum R. Moldova”

deca-pressPartidul Liberal-Democrat din Moldova (PLDM) afirmă că fraudarea alegerilor din acest an a început în 2005. Prim-vicepreşedintele formaţiunii, Alexandru Tănase, susţine într-un interviu acordat revistei Punkt că „după formarea coaliţiei PCRM-PPCD a fost sistată emisiunea Ora opoziţiei de la Moldova 1, la iniţiativa PPCD au fost sistate transmisiunile în direct ale şedinţelor Parlamentului, a fost mărit pragul electoral şi interzise blocurile electorale, au fost impuse interdicţii de a ocupa funcţii pentru persoanele care deţin dubla cetăţenie, au fost acaparate abuziv posturile municipale Antena C şi Euro TV„.

„Actuala campanie electorală este cea mai murdară campanie din toate pe care le-a avut pînă acum R. Moldova”, susţine el, dar se arată convins de faptul că, pînă la urmă, pe comunişti şi pepecedişti „nu-i va ajuta la nimic, deoarece sînt convins că în această ţară numărul oamenilor normali este cu mult mai mare decît cel al ticăloşilor

DECA-press // http://deca.md/?cat=art_com&id=4108

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s