Romanians and Moldovans – One Nation!

Replica, desigur, nu întîrzie să pice:

P.S.: Pentru filmul documentar despre unitatea neamului românesc, mulţumiri speciale lui Alex din Constanţa, cu care prefer să iau în dezbatere varii subiecte în materie de politică, cultură şi civilizaţie.

P.P.S.: A fi naţionalist în România, adică a-ţi închina viaţa ridicării neamului şi ţării tale, însemnează a te aşeza pe un pisc în bătaia tuturor furtunilor urii şi a trăsnetelor răzbunării. Nimic nu e mai urîtă, nimic mai prigonită şi mai lovită decît dragostea de românism.

Nichifor Crainic

Un gând despre “Romanians and Moldovans – One Nation!

  1. nr 1 : E unul dintre filmuletele bine documentate pe care le-am gasit pe youtube (nu e creatia mea personala) mai sunt si altele,vointa sa fie ca sa le gasesti! mai recomand si http://www.youtube.com/watch?v=LzU9IsazVf0&feature=related ( citez : It is based on the work of professor Kelly L Ross member of the UCLA philosophy department and respected historian ) asta ca sa nu spuna cineva ca citez surse romanesti .

    din al 2-lea filmulet lipsesc pionierii care sa dedice ode maretului conducator care ii duce spre cele mai inalte culmi ale socialismului. (poate nu e departe si clipa asta desi nu sper ).
    p.s : „Vizitele de lucru” sunt televizate?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s