Să valoreze oare tovarăşul tehnocrat Marian LUPU doar 2 copeici în faţa ELECToratului ?

marian-lupuMarian Lupu a venit să vorbească electoratului din Nisporeni, dar acesta i-a întors spatele. Preşedintele Parlamentului Marian Lupu, al doilea în lista electorală a Partidului Comuniştilor din R. Moldova (PCRM), a fost părăsit de întreaga audienţă în timpul unei întîlniri electorale, în semn de dezacord cu politicile social-economice promovate de partidul de guvernămînt.

Evenimentul a avut loc la începutul săptămînii în satul Bălăureşti, raionul Nisponeri, aici venind cetăţeni din cel puţin cinci sate vecine.

Marian Lupu a fost incapabil să răspundă la avalanşa de critici aduse de participanţi şi i-a făcut responsabili, pe rînd, pe foştii premieri Dumitru Braghiş şi Vasile Tarlev. În semn de protest, întreaga audienţă a părăsit sala, lăsîndu-l pe Marian Lupu doar în compania celor care îl însoţeau.

Nisporeni este unul dintre cele mai sărace raioane ale ţării, iar criticile cetăţenilor au avut ca obiect diferite domenii. Subiectul cel mai discutat a fost starea drumurilor, avariate de mai multe decenii. Accesul în unele sate este, practic, imposibil. Guvernul planifică darea în exploatare a unei şcoli în Bălăureşti, pînă la finele lunii martie. Responsabili din această localitate afirmă că şcoala este gata încă de anul trecut, dar autorităţile au decis să o folosească ca şi instrument electoral.

DECA-press // http://deca.md/?cat=art_com&id=4075

3 gânduri despre “Să valoreze oare tovarăşul tehnocrat Marian LUPU doar 2 copeici în faţa ELECToratului ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s