Preşedintele ţării este inaccesibil pentru jurnaliştii din Bălţi

monitor_media_logo3Săptămînalul regional de expresie rusă СП din Bălţi scrie, în articolul „Noroc” prezidenţial, apărut în ediţia de miercuri, 18 februarie, că vizitele şefului devin parţial sau în totalitate secrete pentru jurnaliştii din „capitala de nord”.

presa-regala2Ziarul exemplifică această formulare cu ultima vizită (12 februarie) a lui Voronin la Bălţi, unde a participat la un şir de reuniuni cu uşile închise pentru presa din localitate.

Despre ultima vizită a preşedintelui la Bălţi, jurnaliştii nu s-au putut informa nici la primărie, aici invocîndu-se faptul că nu se cunoaşte nimic despre aceasta.

Jurnaliştii au aflat, din surse neoficiale, despre o reuniune a preşedintelui cu circa 200 de preoţi din nordul ţării la Catedrala Sf. Împăraţi Constantin şi Elena din Bălţi, însă încercările oamenilor presei de a discuta cu Voronin au eşuat. Ulterior, ziariştii de la Bălţi au aflat din presa oficială că şeful statului avusese în acea zi şi o întrevedere cu savanţii de la Institutul Selecţia.

Preşedintele ţării este inaccesibil pentru jurnaliştii din Bălţi„, scrie jurnalista Tatiana Kocerovskaya în articolul menţionat.

MONITOR MEDIA

2 gânduri despre “Preşedintele ţării este inaccesibil pentru jurnaliştii din Bălţi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s